DOWNLOAD COUNTER STRIKE 1.6

Counter-Strike 1.6 este un joc cu impuscaturi dezvoltat de Valve si distribuit prin platforma Steam. Este cel mai jucat joc de tip shooter din toate timpurile. Jocul a suferit multe modificari de la modul half-life dar are si expansiuni ca Source, Conditon Zero si mai nou Global Offensive. Versiunea 1.6 fiind cea mai populara din lume si fiind jucata chiar si dupa atatia ani de foarte multi jucatori. In joc se regasesc doua echipe care lupta pentru indeplinirea obiectivelor proprii. Cele doua echipe sunt Tero si Counter, ele au misiuni diferite iar misiunea comuna este eliminarea tuturor inamicilor, atunci fiind runda castigata. Obiectivele ambelor echipe difera la harta de joc. Pe hartile cu bomba counteri trebuie sa dezamorseze bomba iar teroristii sa o planteze si sa o mentina. Obiectivele difera de harti si moduri. Pe cele cu ostatici counterii trebuie sa salveze ostaticii iar terostii sa ii impiedice sa faca acest lucru. Runda se termina atunci cand o echipa isi termina obiectivul/misiunea sau elimina toti membrii din echipa inamica. Atentie, aceasta versiune este gratis si nu incalca drepturile de autor. Este o versiune de calitate buna, cu servere romanesti frumoase, fara redirecte sau servere straine cu lag.

DESCARCA ACUM - CLICK
ro-icon

Cele mai jucate versiuni de Counter strike 1.6

csro
warzone
professional

Jocul nu are lag, merge bine, are boti si gaseste servere la internet. Aveti multe optiuni integrate in aceste kit-uri, daca va place acest site de download puteti sa il recomandati si la alti prieteni pe messenger,facebook sau alte metode de promovare.

Descarcare rapida si un joc cat mai placut!

Rate us

Pentru a juca Cs 1.6 aveti nevoie de un calculator cu minimum de:

Procesor: 2.0 GHz

Memorie RAM: 512 mb

Placa video: 128 MB

Spatiu pe Hard Disk: 1GB

DOWNLOAD CS 1.6

VERSIUNE ORIGINALA | NON STEAM 

CLICK
world-map
Descarca cel mai bun Kit de Counter Strike 1.6 din Romania. CS 1.6 fara lag si FPS ridicat. Cele mai noi update-uri pentru cs non-steam.
1
Descarcari